Tjänster

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi har som målsättning att vara det enda företaget du som kund behöver vända dig till när det gäller digitala media.  Vi kan erbjuda ditt företag allt från visitkort och grafisk profil till avancerade webbplatser och rådgivning inom kommunikation.

Apputveckling

Vi har seniora och unga utvecklare inom både Android / iOS för apputveckling och även andra system som CRM, intranät och andra typer av affärssystem.

Grafisk formgivning

Grafisk design är något som alltid legat oss varmt om hjärtat. Genom åren har vi tagit fram allt ifrån logotyper och visitkort till foldrar och bildekor.

Sociala Medier

Idag är det viktigare än någonsin för ett företag att ha en närvaro i sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram. Vi tar er dit.

Tryckeri och print

Vi hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Vi designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation.

Fotografi

Verksamhetsbilder till ert företags bildbank, årsredovisning, porträttfotografering av medarbetare, ledning och VD. Vi utför även produktfotografering för webbshoppar, produktkataloger, annonser m.m.

Sökoptimering

Sökoptimering är en av grundstenarna i en bra webbplats. Hittas du inte så blir det svårt att nå din målgrupp. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder för att nå bästa möjliga resultat på så sätt att du betalar bara när vi lyckas

Webbstrategi

Att orientera utan karta och kompass gör att man lätt springer vilse i skogen. Vi hjälper er att ta fram en bra digital strategi inom webb, sociala medier och annonsering och hjälper er att nå ut till en så bred publik som möjligt.

Inbound marketing

Vi hjälper dig att optimera ert innehåll på webben så att ni attraherar rätt kunder. Och fler. Med rätt, och framförallt och relevant information så hjälper vi er konvertera leads till kunder.

Utbildningar

Vi har jobbat med många olika publiceringsverktyg genom åren. Vi kan publiceringsverktyg som WordPress m.m. Vi kan utbilda dig i ditt verktyg så att du kan jobba med din hemsida effektivt!

Har vi missat något? Hör av dig gärna med vad du behöver hjälp med så ser vi i efterhand om vi kan faktiskt hjälpa dig.